Slik tilpasser vi våre lunsjmenyer for allergier

lyst på lunsj allergens og tillpass behov

Å tilpasse mat for et bredt spekter av diettbehov og allergier kan være en utfordring, men hos Lyst på Lunsj har vi gjort dette til vår spesialitet. Vi forstår viktigheten av å tilby passende alternativer for alle våre kunder, uavhengig av deres unike behov. Vårt mål er å sikre at hver eneste kunde kan nyte en trygg, smakfull og næringsrik lunsj hver dag.

Håndtering av matallergier med omsorg

Vi tar matallergier på største alvor og har implementert grundige forholdsregler for å minimere risikoen for krysskontaminasjon. All vår mat merkes tydelig med allergeninformasjon i henhold til Mattilsynets retningslinjer. Vår tilnærming inkluderer nøye håndtering av ingredienser som mel, nøtter, melk, sjømat, egg og soya. Vi sørger også for at vår emballasje bidrar til å forhindre krysskontaminasjon, slik at maten du mottar er like sikker som den er velsmakende.

Tilrettelegging for kostholdsrestriksjoner

Ved Lyst på Lunsj tar vi kostholdsrestriksjoner på største alvor. Uansett om du følger en lavkarbo-diett, er veganer eller har andre spesifikke behov, har vi alternativer for deg. Vår daglige meny, som endres regelmessig, er tilgjengelig på vår hjemmeside og tilbyr et bredt spekter av næringsrike og fargerike måltider. Vi tilpasser våre menyer for å møte dine individuelle behov, og vårt team er alltid klar til å imøtekomme eventuelle spesifikke forespørsler eller spørsmål du måtte ha.

Vårt løfte

Vi forstår at det å leve med allergier eller spesifikke diettbehov kan gjøre det utfordrende å finne passende mat, spesielt i en travel arbeidshverdag. Derfor er vår misjon å tilby en stressfri og ernæringsmessig balansert lunsjopplevelse som tar hensyn til dine behov. Vårt løfte er at du alltid kan se frem til en deilig og næringsrik lunsj, uansett dine individuelle behov, levert direkte til kontoret ditt.

Hos Lyst på Lunsj handler det ikke bare om å levere mat; det handler om å skape måltider som smaker godt, føles bra og er skreddersydd for deg. Vi legger vår stolthet i hvert måltid vi serverer, og det reflekteres i kvaliteten og omsorgen vi legger i matlagingen.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du spørsmål eller bekymringer om våre tilpasninger for allergier og diettbehov, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi oppfordrer deg også til å utforske vår ukentlige lunsjmeny, hvor du vil finne et mangfold av retter designet for å imøtekomme en rekke diettbehov og allergier.

Enten du er ute etter et næringsrikt måltid levert til kontoret, eller bare ønsker en forandring fra det vanlige, er Lyst på Lunsj her for deg. Vi ser frem til å betjene deg snart!

Siste innlegg

levering mat på kontoret

Slik holder du maten frisk på kontoret

I en travel jobbhverdag er praktiske og bekvemme løsninger gull verdt. Ved å benytte en tjeneste som vår for levering...
Prisvennlig, god lunsj, kontor

Prisvennlige og gode lunsjideer for kontoret

Hvis du noen gang har stilt deg selv spørsmålet: "Hva bør jeg spise til lunsj på kontoret?", så er du...
lyst på lunsj kjokkensjef

Lyst på Lunsj: Slik håndterer vi allergener

De som lider av matallergier vet hvor utfordrende det kan være å finne en lunsjleverandør som tar allergier på alvor....
bedriftslunsj for lunsjbuffet

Velg den beste lunsjbuffeten til kontoret

Når det kommer til å opprettholde en balansert diett, handler det om å ta de riktige matvalgene. For de som...