Slik fungerer det

Lyst på Lunsj tilbyr en praktisk, tilpasningsdyktig og kostnadseffektiv lunsjløsning med et utvalg av sunne og varierte retter.

lystpålunsj-marketing-sandwich-mozarella-0116

Utforsk menyene

Vi har varierte menyer hver uke som du kan velge fra, i tillegg til en fast meny med et utvalg som inkluderer salater, baguetter, wraps, buffeter, bakverk, desserter og drikke.

Hos oss kan du selv velge hva du vil spise og hvilken dag.

Du kan bestille for hver dag eller kun for et par dager i uken.

Vi leverer rett til kontoret.

Registrer firmaet

Registrer firmaet og oppgi leveringsadressen. Du kan velge om alle medarbeidere skal få subsidiert et beløp eller en prosent av lunsjkostnaden, eventuelt på enkelte dager. På neste trinn kan du alternativt bestemme dette per bruker.

sunn lunsj
lystpålunsj-marketing-salat-gulrot-gresskar-0167

Inviter de ansatte

Det tar bare noen sekunder å legge til hver medarbeider. Du trenger bare navnet deres og e-postadressen, så følger vi opp videre i henhold til dine regler. De ansatte vil motta en personlig invitasjon fra deg som sjef, og deretter kan de enkelt starte bestillingen.

Ønsker du å legge inn en bestilling for alle på kontoret? Det er også mulighet for det.

Nyttig informasjon og ofte stilte spørsmål

  • Tilpass din lunsj ved å bestille akkurat det du har lyst på! Velg hvilken dag du ønsker å bestille lunsj, ingen bindingsabonnement.
  • Variert meny som byttes ut hver uke. Du finner alltid menyer for de neste 2 ukene tilgjengelig på vår nettside under ukens meny.
  • Varm mat leveres i varmekasser slik at den holder seg varm dersom ikke alle skal spise samtidig.
  • Maten som leveres er spiseklar og bør konsumeres kort tid etter levering.
  • Overtidsmat og andre varer som skal spises senere på døgnet må settes kjølig.
  • All mat unntatt lunsjbuffet er porsjonspakket. Spisebestikk følger ikke med i leveransen. Men hvis du ønsker det er det bare å ta kontakt så ordner vi det.

Det tar minutter å opprette ordre, og bare sekunder å endre på de.

Card Image

Prøv oss gratis!

Oppdag daglige nye retter og nyt en stressfri lunsjpause rett på døra! Velg din favorittrett med et par enkle tastetrykk. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og få deilige måltider levert rett til deg! Ta kontakt