Om oss

Lyst på lunsj er et prosjekt fra Kreativ Catering, Norges mest innovative cateringbedrift. Her jobber en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg, i et selskaps- eller konferanselokale eller som nå – i kantina. Som cateringfirma får vi ikke Michelinstjerner til å henge på kjøkkenveggen, men vi har Michelindekk på bilene som sørger for at alt er på plass i tide.

Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.

Dette tar vi nå videre for å kunne servere deg en jobblunsj du skal glede deg til – hver dag!

lystpålunsj-gartneri-00175

Prøv oss gratis!

Vi er sikre på at dere vil like tilbudet vårt og derfor vi tør gi et skikkelig godt introduksjonstilbud. Registrer firmaet, legg inn 10 ansatte og la dem bestille en lunsj til en gitt dag.   Hvis dere ikke vil fortsette, så spanderer vi måltidet. Hvis dere liker lunsjen, så fortsetter dere som vanlige kunder.

lystpålunsj-bokser-x-stablet-3