Velg den beste lunsjbuffeten til kontoret

bedriftslunsj for lunsjbuffet

Når det kommer til å opprettholde en balansert diett, handler det om å ta de riktige matvalgene. For de som jobber i et kontormiljø er utfordringene enda større. Det er her at konseptet med en lunsjbuffet virkelig kommer til sin rett. Ved å velge lunsjbuffet til kontoret gir du dine ansatte muligheten til å nyte et velsmakende, ernæringsmessig balansert måltid uten å måtte forlate kontorområdet.

 

Hvordan serverer vi kontorlunsj?

Her hos ‘Lyst på Lunsj’, tilbyr vi en lunsjbuffet som ikke bare er næringsrik, men også velsmakende og variert. For bare 86,- per person (minimum 4 personer), gir vi dine ansatte muligheten til å nyte en hjemmelaget lunsjbuffet på kontoret. Vi serverer alle våre buffetretter på engangsfat, slik at du kan fortsette arbeidsdagen etter å ha hatt en god lunsjopplevelse.

 

Hva er det beste for de ansattes lunsj?

Vårt lunsjbuffettilbud er omfattende og variert for å kunne imøtekomme forskjellige smakpreferanser. Noen av våre nøkkelretter inkluderer:

– Potetsalat med Roastbeef: Denne retten er både mettende og tilbys med kremet potetsalat med estragon og eple, strimlet roastbiff, cherrytomater, syltet rødløk og salatblader.

– Cæsarsalat: Her kombinerte vi grillet landkyllinglår fra Vestfold og sprøstekt skinke fra Metervare. Vi tilføyer også blandet salat fra Elstøen gartneri, cherrytomater, syltet rødløk, revet parmesan og krutonger, servert med Cæsardressing.

– Frittata med revet ost og grønnsaker: Denne spanske omeletten er fulle av grønnsaker – sundt og velsmakende.

– Gulrot og fetasalat: Hvis du elsker å kombinere søtt og salt, vil du elske denne salaten. Gulrot baket med timian serveres med fetaost og tranebær, toppet med ristete gresskarkjerner og blandet salat fra Elstøen, servert med yoghurtdressing.

Selvfølgelig, hvis du bare er ute etter en engangs leveranse til kontoret, kan vi også hjelpe. Vi anbefaler å sjekke ut tilbudet fra vår eier, Kreativ Catering, og deres bedriftslunsj valg.

 

Hvordan kan jeg være en god lunsjvert?

Å være en god lunsjvert handler om mer enn bare å lage mat. Det handler om å skape et miljø der folk kan slappe av, koble av fra arbeidet og nyte et velsmakende måltid. Ved å bestille fra vår lunsjbuffet, investerer du ikke bare i ernæringsmessig balanserte måltider, men også i trivsel og produktivitet på arbeidsplassen.

Med Lyst på Lunsj er din kontorlunsj alltid sunn, velsmakende, og næringsrik. Vår lunsjbuffet er gir deg en ny og forbedret lunsjopplevelse til hverdagen på kontoret. Bestill din lunsj nå og gjør lunsjpausen til den beste tiden av dagen!

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss.

Siste innlegg

levering mat på kontoret

Slik holder du maten frisk på kontoret

I en travel jobbhverdag er praktiske og bekvemme løsninger gull verdt. Ved å benytte en tjeneste som vår for levering...
Prisvennlig, god lunsj, kontor

Prisvennlige og gode lunsjideer for kontoret

Hvis du noen gang har stilt deg selv spørsmålet: "Hva bør jeg spise til lunsj på kontoret?", så er du...
lyst på lunsj kjokkensjef

Lyst på Lunsj: Slik håndterer vi allergener

De som lider av matallergier vet hvor utfordrende det kan være å finne en lunsjleverandør som tar allergier på alvor....
bedriftslunsj for lunsjbuffet

Velg den beste lunsjbuffeten til kontoret

Når det kommer til å opprettholde en balansert diett, handler det om å ta de riktige matvalgene. For de som...