Slik holder du maten frisk på kontoret

levering mat på kontoret

I en travel jobbhverdag er praktiske og bekvemme løsninger gull verdt. Ved å benytte en tjeneste som vår for levering av mat direkte til kontoret, kan du sørge for at du får i deg nødvendig næring selv på de mest hektiske dager. Men hvordan kan du sørge for at maten holder seg fersk og fristende? Her får du noen tips! 

Hvorfor levert lunsj?

Å bestille levert lunsj til kontoret er en praktisk løsning som sparer tid og ressurser. Du trenger ikke lenger bruke tid og energi på å planlegge, handle inn og lage lunsj hver dag. Når ferdig lunsj leveres direkte til kontoret, får du mer tid til å fokusere på det du skal – å gjøre en suveren jobb. Samtidig sikrer du at du får i deg et balansert og næringsrikt måltid som gir deg energi til å takle arbeidsdagen effektivt.

Oppbevaring av maten

Riktig oppbevaring av mat er avgjørende for at den skal holde seg fersk. Vi leverer maten i spesialdesignede termobeholdere som sikrer matens kvalitet og sikkerhet. Ved å oppbevare måltidene i disse beholderne til du skal spise, bidrar du til å beholde lunsjen frisk og fersk.

Ta lunsj når maten blir levert

Vi anbefaler at du spiser lunsjen så snart som mulig etter levering. På denne måten kan du nyte maten når den er på sitt aller beste, både med hensyn til smak og ernæring. Hvis dette ikke er mulig, er neste beste alternativ å oppbevare maten riktig.

Benytt kjøleskapet

Hvis du ikke har mulighet til å spise maten med en gang, oppbevar den i kjøleskapet. Matvarer som grønnsaker, frukt og kalde retter bør oppbevares ved 5°C eller lavere for å beholde ferskheten. Varme retter bør avkjøles så raskt som mulig før de oppbevares i kjøleskapet.

Bruk mikrobølgeovnen riktig

Hvis du trenger å varme opp maten, er det viktig å gjøre dette riktig for å beholde smak og kvalitet. Varm maten på høy effekt i korte intervaller, og rør om regelmessig for å sikre jevn oppvarming. På denne måten unngår du at maten blir tørr eller overkokt.

Et siste tips: Nyt maten!

Det viktigste er å nyte maten. Lunsjpausen er en tid for å slappe av og lade batteriene. Du vil merke at et velsmakende og næringsrikt måltid kan gjøre underverker for energinivået og humøret ditt resten av dagen. Så ta deg tid til å virkelig smake på maten, og nyt alle de herlige smakene. Med Lyst på Lunsj kan du se fram til varierte og næringsrike måltider hver eneste dag. Vi er stolte av å bidra til at hver lunsj blir en god opplevelse, både for smaksløkene og for helsen din.

 

Sjekk ut vår ukes meny og bestill din neste levering av mat allerede i dag. Med vår tjeneste får du en bekymringsfri lunsjpause hvor du både kan fylle opp energilagrene og nyte smakfulle retter.

Siste innlegg

levering mat på kontoret

Slik holder du maten frisk på kontoret

I en travel jobbhverdag er praktiske og bekvemme løsninger gull verdt. Ved å benytte en tjeneste som vår for levering...
Prisvennlig, god lunsj, kontor

Prisvennlige og gode lunsjideer for kontoret

Hvis du noen gang har stilt deg selv spørsmålet: "Hva bør jeg spise til lunsj på kontoret?", så er du...
lyst på lunsj kjokkensjef

Lyst på Lunsj: Slik håndterer vi allergener

De som lider av matallergier vet hvor utfordrende det kan være å finne en lunsjleverandør som tar allergier på alvor....
bedriftslunsj for lunsjbuffet

Velg den beste lunsjbuffeten til kontoret

Når det kommer til å opprettholde en balansert diett, handler det om å ta de riktige matvalgene. For de som...