Prisvennlige og gode lunsjideer for kontoret

Prisvennlig, god lunsj, kontor

Hvis du noen gang har stilt deg selv spørsmålet: «Hva bør jeg spise til lunsj på kontoret?«, så er du ikke alene. Lunsjvalget kan være vanskelig, og som ofte ender med at du griper til usunn hurtigmat. Men fortvil ikke! Hos Lyst på Lunsj har vi løsningen på dine midt-på-daglige utfordringer. Vi gir deg prisvennlig, god lunsj levert rett til ditt kontor, i form av næringsrike og velsmakende måltider!

Vurder dette: Hvor mye tid bruker du på å tenke ut og lage din egen matpakke hver dag? Eller, hvor mye penger bruker du på å spise ute hver lunsjpause? Med Lyst på Lunsj kan du spare både tid og penger. Men dette er bare toppen av isfjellet. La oss se på hvorfor vår lunsjservice kan være løsningen på alle dine lunsjproblemer.

Kostnadseffektivitet

En stor bekymring mange har når det kommer til lunsj-leveringstjenester er kostnadene. Hos Lyst på Lunsj har vi et klart mål om å tilby kostnadseffektive løsninger for alle typer bedrifter.. Og det betyr ikke at vi kompromisser med kvaliteten i møte med pris. For mer informasjon om vårt pris- og faktureringssystem, besøk vår pris-side.

Næringsrik og variert meny

Når vi sier «god lunsj», mener vi det. Vi ønsker ikke bare å servere deg et måltid, men tilby en opplevelse. Vår meny endres kontinuerlig for å tilby en balansert blanding av kjøtt-, fisk-, vegetariske og veganske retter – alle høy på næringsverdi og lav på kalorier. Vi tilpasser ukens meny med hensyn til følgende allergier: egg, melk, skalldyr, fisk, nøtter, gluten og peanøtter, slik at alle kan nyte en deilig og sunn lunsj.

Enkelhet og beleilighet

Med Lyst på Lunsj til din disposisjon, kan du si farvel til de daglige bekymringene rundt «Hva skal jeg ha til lunsj?». Det er så enkelt å bestille hos oss at det eneste du trenger å tenke på er å nyte den deilige maten. Logg inn, velg retter, bestill og slapp av, for lunsjen din er underveis til kontoret ditt!

Ingen bindingstid

Det er alltid en god idé å prøve før du kjøper, og med Lyst på Lunsj har du fleksibiliteten. Vi har ingen bindingstid, så du kan prøve tjenesten vår i den perioden som passer for deg og din bedrift.

Når det kommer til spørsmålet, «Hvilken mat bør jeg vurdere til matpakken min?» Med Lyst på Lunsj, har du nesten ubegrenset antall valg. Og det beste er, det er vår jobb å forberede det for deg, så du kan bruke mer tid på det du elsker!

Er denne informasjonen ikke nok til å overbevise deg? Hvorfor ikke tipse sjefen din om oss? 


Den endelige beslutningen vil selvfølgelig være din, men i et hav av muligheter og valg, ønsker vi at du skal velge sunnhet, variert kosthold, tidseffektivitet og, viktigst av alt, glede deg til lunsjen. Gjør et smart valg; velg Lyst på Lunsj.

Siste innlegg

levering mat på kontoret

Slik holder du maten frisk på kontoret

I en travel jobbhverdag er praktiske og bekvemme løsninger gull verdt. Ved å benytte en tjeneste som vår for levering...
Prisvennlig, god lunsj, kontor

Prisvennlige og gode lunsjideer for kontoret

Hvis du noen gang har stilt deg selv spørsmålet: "Hva bør jeg spise til lunsj på kontoret?", så er du...
lyst på lunsj kjokkensjef

Lyst på Lunsj: Slik håndterer vi allergener

De som lider av matallergier vet hvor utfordrende det kan være å finne en lunsjleverandør som tar allergier på alvor....
bedriftslunsj for lunsjbuffet

Velg den beste lunsjbuffeten til kontoret

Når det kommer til å opprettholde en balansert diett, handler det om å ta de riktige matvalgene. For de som...