Slik får du lunsj levert på døra i Oslo

lunsj levert på døra i Oslo

Å sitte på kontoret og plutselig innse at det er lunsjtid kan være stressende, spesielt når du innser at det er opp til deg selv  å finne noe appetittvekkende. Men hva om det ikke måtte være slik? Lyst På Lunsj er her for å endre dette. Vi er en innovativ lunsjleveringstjeneste som ønsker å tilby sunne, velsmakende og ernæringsmessig balanserte måltider rett til kontoret. Les mer om oss her. Vi gir ansatte og ledere i Oslo og omegn muligheten til å nyte en daglig lunsj som er både deilig og næringsrik.

Dessuten er vi ikke bare begrenset til å levere lunsj. For morgenfugler som vil ha kickstarte dagen riktig, tilbyr vi også frokost levert på døra i Oslo.

Så spørsmålet blir, hvordan virker det?

1. Utforsk menyene

Å motta en næringsrik og velsmakende lunsj til kontoret begynner med å utforske våre varierte og nøye utvalgte menyer. Vi har retter som passer til ethvert diettbehov, fra vegetar til veganer, til gluten-fri. Enten du ønsker en solid salat, en varmende suppe eller en fyllende wrap, har vi det du måtte ønske.

2. Registrer firmaet

Nå som du har funnet dine favorittretter, er neste trinn å registrere firmaet ditt. Ved registrering vil du være i stand til å tilpasse bestillingene dine etter dine behov. Dette i sin tur vil gi deg en jevn flyt av dine foretrukne måltider levert til tidspunktene du selv velger.

3. Inviter de ansatte:

Etter firmaets registrering kan du invitere de ansatte til å bli med. Alle får dermed muligheten til å velge deres foretrukne lunsjvalg fra vårt varierte utvalg. Du vil ikke bare tilby dine ansatte lunsj levert til døra, men også bidra til å skape et sunnere og mer produktivt arbeidsmiljø.

 

Når det kommer til bestilling av lunsj, kan dette gjerne gjøres før lunsjpausen dagen før. Du kan også planlegge i forveien ved å bestille for hele uker eller måneden av gangen.

Vi gjør det mulig for deg å bestille så mange dager i forveien som du vil. Enten du ønsker å planlegge ukens lunsj på en søndag eller bestille en hel måneds lunsjer på en gang, gir vi deg fleksibiliteten til å tilpasse bestillingene dine slik du vil ha dem.

Lyst På Lunsj er en del av Kreativ Catering. Vi tror at balanserte, sunne måltider bidrar til produktiviteten og trivselen i arbeidsmiljøet. La oss hjelpe deg med å forvandle din lunsjpause til en hyggelig, variert og enkel opplevelse. Ingen flere lunsjmøter på tom mage, ingen flere siste liten lunsj avgjørelser.

Hjelp oss å gi deg Lyst På Lunsj – hver dag. Frisk, velsmakende og ernæringsmessig balansert lunsj levert rett til kontoret, fordi du fortjener det. Vi har menyer som passer til enhver smak og diettbehov, lunsj levert på døra som vil møte alle dine matpreferanser og ernæringsbehov. Fordi hos oss, kommer din lunsjpause først.

Vil du gjerne teste ut vår tjeneste? Kom i gang.

For oss handler det om å tilby kvalitet. Vi hjelper deg å få mer ut av lunsjpausen. Fordi hver lunsjpause fortjener å være enkel, god og hyggelig.

 

Siste innlegg

levering mat på kontoret

Slik holder du maten frisk på kontoret

I en travel jobbhverdag er praktiske og bekvemme løsninger gull verdt. Ved å benytte en tjeneste som vår for levering...
Prisvennlig, god lunsj, kontor

Prisvennlige og gode lunsjideer for kontoret

Hvis du noen gang har stilt deg selv spørsmålet: "Hva bør jeg spise til lunsj på kontoret?", så er du...
lyst på lunsj kjokkensjef

Lyst på Lunsj: Slik håndterer vi allergener

De som lider av matallergier vet hvor utfordrende det kan være å finne en lunsjleverandør som tar allergier på alvor....
bedriftslunsj for lunsjbuffet

Velg den beste lunsjbuffeten til kontoret

Når det kommer til å opprettholde en balansert diett, handler det om å ta de riktige matvalgene. For de som...