Sunne lunsjtips på jobben

Er du lei av lunsjen på jobben?
Eller ønsker du noe sunnere med nye smaker?

Lyst på lunsj er et konsept beregnet på nettopp bedrifter som ønsker noe nytt, godt og spennende til lunsj. Våre lunsjmenyer vil kunne gi deg inspirasjon og lunsjtips!

Vi tilbyr alt fra tradisjonell brødmat og salater, til varme retter. Alt på vår meny er laget fra bunnen av med ferske råvarer. For oss er kvalitet viktig, da dette er hovedfundamentet for å kunne lykkes med hvilken som helst matrett.

Fast meny

På vår faste meny finner du alt fra brødmat, salater og annet bakverk & snacks. Menyen er beregnet på kollegaer som ønsker tradisjonelle lunsjtips.

Ukens meny

Ukens meny er ment for kollegaer som lunsjtips på god mat, og gjerne nye smaksopplevelser. Menyen er rullerende fra uke til uke. 

Slik bestiller du sunn lunsj på jobben

Det tar deg bare et par minutter å registrere firmaet. Vi trenger kun kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi. 

Les mer om hvordan konseptet fungerer her

Tips basert på genuin interesse for mat

Lyst på lunsj er drevet av Kreativ Catering, og som består av anerkjente kokker med genuin interesse for gode smaksopplevelser. Vi legger mye sjel i vår meny og vår service overfor våre kunder. Dette har resultert i mange faste bedriftskunder i Oslo og Akershus.

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med våre smakfulle lunsjtips!