Sunn pastasalat til lunsj

Enten du ønsker en rask lunsj på jobb eller et smakfullt måltid på farten, har våre pastasalater det perfekte samspillet av friske ingredienser og smakfulle dressinger!

På vår pastasalat-meny finner du alt fra klassisk pastasalat med ristet brokkoli, revet gulrot, gremolata og stekt skinke. Serveres med gremolata majones. 

Vi har også en vegansk variant av vår pastasalat med vegansk majones og stekt seitan.

Lyst på lunsj tar pastasalaten til et nytt nivå, og gir en smaksopplevelse som sent vil glemmes hos dine kollegaer!

Slik bestiller du pastasalat til lunsj

Det tar deg bare et par minutter å registrere firmaet. Vi trenger kun kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi. 

Perfekt for deg som ønsker en sunn lunsj

Vi vet at ernæring er like viktig som smak. Derfor bruker vi kun de ferskeste råvarene for å sikre en sunn balanse i vår pastasalat. De er en kilde til komplekse karbohydrater, proteiner og næringsstoffer som gir deg energi gjennom hele dagen. 

Vår pastasalat er også tilpasset ulike kostholdspreferanser. Enten du er vegetarianer, veganer eller elsker å kombinere pasta med deilige proteinkilder som kylling eller reker, har vi en pastasalat som passer for deg.

Lyst på lunsj er tilgjengelig for bedrifter som er lokalisert i Oslo og Akershus – Bestill lunsj i dag og bli bedre kjent med vårt konsept!