Sunn lunsj på jobben på 1-2-3

Ingenting skaper bedre stemning og fine samtaler enn god og sunn mat rundt lunsjbordet. Spesielt om man kan slippe alt det praktiske styret med innkjøp, servering og opprydding.

Lyst på lunsj tilbyr en enkel, fleksibel og kostnadseffektiv lunsjløsning med varierte og sunne lunsjretter. Vi sørger for levering til ditt kontor!

På vår meny finner du alt fra tradisjonelle bakverk, salater og varmretter, men også ukjente smaksperler som garantert vil falle i smak. Alt på vår meny består av ferske ingredienser, samtidig som vi har tilegnet våre lunsjretter det lille ekstra som gjør lunsjen på jobben til et høydepunkt for dine kollegaer.

Registrer din bedrift raskt og enkelt

Hos oss i Lyst på lunsj tar det bare et par minutter å registrere firmaet. Vi trenger kun kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi. 

Sunne smaksperler til lunsj

Lyst på lunsj er et konsept av anerkjente Kreativ Catering. Vi består av et team med anerkjente kokker – alt fra kjente restauranter til seire i Norgesmesterskapet i Kokkekunst. Vi legger vår yrkesstolthet i vårt daglige arbeid. Det er ikke tilfeldig at vi er godt kjent i hele Oslo og Akershus. 

Vi ønsker deg og dine kollegaer velkommen til å bli bedre kjent med vår meny av fersk og sunn lunsj! 

NB:

Siste frist for å bestille eller endre bestilling er kl.11:00 dagen før levering, og fredag kl 11:00 for levering til mandager. 

Vi tilpasser for følgende allergener: Egg, melk, gluten, peanøtter, nøtter, fisk og skalldyr.