Spar verdifull tid med lunsjlevering

Mange bedrifter ønsker å være tidseffektive i arbeidstiden. I mange tilfeller kan dette gå utover pauser og lunsjen. Føler du at dine kollegaer har behov for både sosialisering og en velfortjent pust i bakken?

Da bør du se nærmere på vår lunsjlevering! 

Ingenting skaper bedre stemning og fine samtaler enn sunn mat rundt lunsjbordet. Spesielt om man kan slippe å bruke tid på innkjøp, servering og opprydding.

Hos oss i Lyst på lunsj tar det bare et par minutter å registrere firmaet. Vi trenger kun kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi. 

Økt produktivitet og bedre samhold

Lyst på lunsj er et konsept fra Kreativ Catering. Erfaringsmessig har vi i lang tid sett et behov for bedriftsmarkedet å gjøre små enkle grep i lunsjen for sine medarbeidere. Vi mener det ligger en enorm verdi av medarbeidere med høyt energinivå. Samtidig skal man aldri undervurdere et team hvor alle kjenner hverandre godt.

Kjekt å vite om vår lunsjlevering

  • Det er gratis frakt når du bestiller til mer enn 10 personer, og ellers kr 79,-.
  • Siste frist for å bestille eller endre bestilling er kl.11:00 dagen før levering, og fredag kl 11:00 for levering til mandager. 
  • Vi tilpasser for allergener som: Egg, melk, gluten, peanøtter, nøtter, fisk og skalldyr. 
  • Betaling skjer kostnadsfritt, og etterskuddsvis hver helg ved trekk fra registrert betalingskort som du har lagret på min konto. 

Vi er tilgjengelige for bedrifter som holder til i Oslo og Akershus! 

Ønsker du mer informasjon vedrørende lunsjlevering? Du er velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post! Du kommer i kontakt med en kokkeentuasiast som kan veilede deg til den rette ordningen for nettopp dine kollegaer.