Selv medarbeidere med hjemmekontor trenger lunsj

Etter pandemien ser stadig flere bedrifter og arbeidstakere verdien av hjemmekontor. Men det er viktig å bevare produktiviteten gjennom hele arbeidsdagen, selv i hjemmet. 

Med Lyst på lunsj kan du enkelt bestille lunsj til kollegaer med hjemmekontor! 

Det tar bare et par minutter å registrere firmaet. Vi ber kun om kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter med å legge til navn og e-postadresse, så følger vi opp videre.

Det er gratis frakt når du bestiller til mer enn 10 personer, og ellers kr 79,- per leveranse.

Et rikelig utvalg av lunsj beregnet for hjemmekontor

Lyst på lunsj er et konsept fra Kreativ Catering som består av et anerkjent kokketeam fra kjente restauranter til seire i Norgesmesterskapet i Kokkekunst. Dette gjør at vårt lunsjkonsept besitter samme kvalitet av råvarer og service som cateringtjenesten som verdsettes av en rekke beboere i Oslo og Akershus.

To menyer som garantert holder et hjemmekontor produktivt

Vi har en filosofi om at det finnes to lunsjtyper; den tradisjonelle som foretrekker brødmat og bakverk. Og den som ønsker alt fra varme retter til nye smaksopplevelser generelt. Derfor finner du to grunnleggende menyer; den faste, og ukens meny som rullerer fra uke til uke.

Klikk deg rundt og finn ut hvilke lunsjtyper du jobber med!

Du kan også ta kontakt med oss helt uforpliktende om vårt lunsjtilbud beregnet for hjemmekontor. Vi er tilgjengelige på telefon: 21 53 12 74 og e-post: celine@lystpalunsj.no