Salat til lunsj på jobb

Salater er ikke bare smakfulle, de er også fulle av helsefordeler. Med en rik blanding av vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter gir våre salater deg den energien du trenger for å takle ettermiddagens utfordringer.

Vår salatmeny er designet for å tilfredsstille enhver smaksløk. Fra den klassiske Cæsarsalaten med saftige kyllingbiter til eksotiske alternativene Pokebowl med laks og Rødbetsalat – vi tar salat til et nytt nivå, nyt den sammen med dine kollegaer! 

En meny basert på kortreiste og ferske råvarer

Lyst på lunsj er i regi av anerkjente Kreativ Catering. Dersom du holder til i Oslo og Akershus, har du kanskje allerede smakt på vår filosofi i matverden. Det er ikke tilfeldig at vi har vunnet Norgesmesterskapet i kokkekunst. 

Vi rett og slett elsker å sette vårt særpreg på kjente salat-klassikere. Vi er svært opptatt av å kunne tilby salater med kun kortreiste og ferske råvarer. 

To enkle grep unna en minneverdig salat lunsj

1) Registrer firmaet

Registrer firmaet og oppgir leveringsadressen. Du kan velge om alle medarbeidere skal få subsidiert et beløp eller en prosent av lunsjkostnaden, eventuelt på enkelte dager. På neste trinn kan du alternativt bestemme dette per bruker.

2) Inviter kollegaer

Det tar bare noen sekunder å legge til hver medarbeider. Vi trenger kun navn og e-postadresse, så følger vi opp videre i henhold til din bestilling. Dine kollegaer vil motta en personlig invitasjon fra deg som, og deretter kan de enkelt starte bestillingen.

Vi forstår at vårt konsept kan være ukjent. Ikke vær redd for å ta kontakt med oss for spørsmål – hos oss kommer du i kontakt med en kokkekunstner som ønsker å lage salaten som passer best til jobben din!

NB:

Siste frist for å bestille eller endre bestilling er kl.11:00 dagen før levering, og fredag kl 11:00 for levering til mandager. 

Vi er svært opptatt av å tilpasse for allergener, gi oss beskjed for tilpasning.

Vi er tilgjengelig for bedrifter som holder til i Oslo og Akershus!