Rimelig men fantastisk lunsj

Lyst på lunsj er beregnet for bedrifter som ønsker rimelig lunsj for sine medarbeidere. For oss handler det om å by på smaksperler du knapt skulle tro fantes på en lunsjmeny.

Alt du finner på våre menyer er laget fra bunnen av med ferske og kortreiste råvarer. Som matentusiaster og anerkjente kokker er vi opptatte av å kunne tilføre lunsjsegmentet det lille ekstra som gjør at vi skiller oss ut på smaken.

Fast meny

På vår faste meny finner du alt fra brødmat, salater og annet bakverk & snacks. Menyen er beregnet på kollegaer som ønsker tradisjonelle lunsjtips.

Bli bedre kjent med vårt utvalg her 

Ukens meny

Ukens meny er ment for kollegaer som lunsjtips på god mat, og gjerne nye smaksopplevelser. Menyen er rullerende fra uke til uke.

Se ukens meny her

Slik fikser du bedriften rimelig lunsj

Det tar bare et par minutter å registrere firmaet. Vi ber kun om kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Det tar bare sekunder å legge til hver medarbeider. Du trenger bare å legge inn navn og e-postadresse, så følger vi opp videre.

Bli bedre kjent med hvordan vårt konsept fungerer her

Vår filosofi om å tilby rimelig, men gode lunsjretter har appellert til mange bedrifter i Oslo og Akershus. Vi tror vi klarer å gjøre deg og dine kollegaer fokuserte og glade i løpet av arbeidsdagen.

Kontakt oss på telefon 21 53 12 74 eller e-post: celine@lystpalunsj.no for mer informasjon angående vårt konsept og hvordan vi kan hjelpe deg med rimelig lunsj!