Nyt felles lunsj på jobb hver eneste dag

Mange bedrifter har et så sterkt fokus på arbeidsoppgaver og målsetninger, at de ofte glemmer de menneskelige aspektene. Ofte skal det ikke mer til enn felles lunsj for å skape et hyggeligere arbeidsmiljø med sterkere samhold. For man skal ikke undervurdere gode måltider sammen med gode kollegaer. 

Hos Lyst på lunsj trenger dere kun å velge ønsket matrett – Vi sørger for tilberedelse og levering til avtalt tidspunkt!

Vi har mange trofaste bedriftskunder som ser verdien av vår filosofi, og at en halvtimes pause med god mat kan forsterke dynamikken og miljøet på jobben. 

Meny med kalde- og varme retter

Av erfaring er ønskene svært varierende når det kommer til hva man skal spise. Som anerkjente kokkeentusiaster har laget menyer som garantert dekker alle ønsker dine kollegaer måtte ha til lunsj. Velg blant et rikelige utvalg av spennende kalde- og varme retter. 

Konsept laget av kokkekunstnere

Lyst på lunsj er et prosjekt av Kreativ Catering. For deg som har vært i selskap i Oslo og Akershus, kan vi garantere at du har smakt våre smaksperler tidligere. Vi har videreført kvaliteten i lunsj-segmentet, og for deg som ser verdien av felles lunsj på jobben.

Rask bestilling av lunsj på jobben

Det tar bare et par minutter å registrere firmaet. Vi ber kun om kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter med å legge til navn og e-postadresse, så følger vi opp videre.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan tilberede og levere matretter for felles lunsj i bedriften!