Mellommåltid på jobben – produktiv arbeidsdag med humør og fokus

I en hektisk arbeidshverdag er det essensielt å ta vare på kroppen og sinnet for å opprettholde energi og fokus. Å inkludere regelmessige mellommåltider på jobben kan være nøkkelen til å skape en sunnere og mer produktiv arbeidsstyrke. I tillegg bidrar et mellommåltid på humøret og konsentrasjonsevnen. 

Lyst på lunsj tilbyr en sammensatt meny for deg som ønsker noe raskt og enkelt – Enten det er friske frukt- og grønnsaksskåler, proteinrike nøtteblandinger eller deilige smoothies, har vi et bredt utvalg av mellommåltider som passer ethvert behov.

Rask og enkel bestilling av mellommåltid på jobben

Det tar deg bare et par minutter å registrere firmaet. Vi trenger kun kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi. 

Bli bedre kjent med vårt konsept her

Lyst på lunsj er et prosjekt fra Kreativ Catering, Norges mest innovative cateringbedrift. Her jobber en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter.

Vi har mange faste bedriftskunder i Oslo og deler av Akershus som ønsker alt fra mellommåltider til varme lunsjretter og andre smaksperler som skaper et hyggelig arbeidsmiljø på jobben!

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med vårt konsept og våre smaksperler!