Lunsjordning – For bedrifter som ønsker både sunn og variert meny

En god lunsjordning gir som oftest mange verdifulle fordeler for enhver bedrift. Energinivåene opprettholdes, samtidig som medarbeiderne får rom til både hvile og sosialisering. 

Lyst på lunsj er beregnet for bedrifter som ønsker en god lunsjordning. For oss er det viktig å kunne tilby sunne matretter og en variert meny. Det er viktig å ikke gjøre lunsjen til en kjedsom rutine – god mat gjør dine kollegaer både mette og glade. 

Fast meny og rullerende ukemeny

Hos oss velger dine kollegaer selv hva de ønsker å spise til lunsj. Vi har flere menyer nettopp for å sikre at selv den kresne vil finne sine favoritter. Vi tilbyr en Fast meny som byr på brødmat, salater og bakverk. I tillegg byr vi på Ukens meny som rullerer hver eneste uke og som kan friste med varme retter og andre smaksperler.

Bestill lunsjordning på 1-2-3

Hos oss i Lyst på lunsj tar det bare et par minutter å registrere firmaet. Vi trenger kun kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi. 

Praktisk informasjon vedrørende vår lunsjordning

  • Vi sørger for en variert meny og som endres ukentlig. 
  • Siste frist for å bestille eller endre bestilling er kl.11:00 dagen før levering, og fredag kl 11:00 for levering til mandager. 
  • Vi tilpasser for allergener som: Egg, melk, gluten, peanøtter, nøtter, fisk og skalldyr. 
  • Betaling skjer kostnadsfritt, og etterskuddsvis hver helg ved trekk fra registrert betalingskort som du har lagret på min konto. 
  • Bedriftene angir selv kostnadsfordeling pr. lunsj mellom bedrift og ansatte. Firmaene faktureres sin andel to ganger i måneden, den 15. og siste dag i måneden. 
  • Det er gratis frakt når du bestiller til mer enn 10 personer, og ellers kr 79,-.

Vi er tilgjengelig for bedrifter som holder til i Oslo og Akershus. 

Det skal ikke mer til enn en god lunsjordning for å skape et hyggelig arbeidsmiljø på jobben!