Lunsjmeny for bedrifter – Smaksperler levert på døren

Stadig flere bedrifter ønsker å kunne velge fra en sunnere og mer variert lunsjmeny. En god lunsj sørger for at energinivået holder seg gjennom lange arbeidsdager. I tillegg skal man ikke kimse av verdien en god lunsj skaper for dine kollegaer.

Lyst på lunsj har i lang tid sett behovet for en friskere lunsjmeny for bedrifter som ønsker det lille ekstra.

Alt du finner på vår lunsjmeny er laget fra bunnen av med kortreiste og ferske råvarer. For deg og dine kollegaer betyr dette smaksperler til lunsj, hver eneste dag! 

Fast meny

På vår faste meny finner du alt fra brødmat, salater og annet bakverk & snacks. Menyen er beregnet på kollegaer som ønsker tradisjonelle lunsjtips.

Ukens meny

Ukens meny er ment for kollegaer som lunsjtips på god mat, og gjerne nye smaksopplevelser. Menyen er rullerende fra uke til uke. 

Slik bestiller du fra vår lunsjmeny 

Vi trenger kun kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi. 

Kjekt å vite før du bestiller 

  • Vi sørger for en variert meny og som endres ukentlig. 
  • Siste frist for å bestille eller endre bestilling er kl.11:00 dagen før levering, og fredag kl 11:00 for levering til mandager. 
  • Vi tilpasser for allergener som: Egg, melk, gluten, peanøtter, nøtter, fisk og skalldyr. 
  • Betaling skjer kostnadsfritt, og etterskuddsvis hver helg ved trekk fra registrert betalingskort som du har lagret på min konto. 
  • Bedriftene angir selv kostnadsfordeling pr. lunsj mellom bedrift og ansatte. Firmaene faktureres sin andel to ganger i måneden, den 15. og siste dag i måneden. 
  • Det er gratis frakt når du bestiller til mer enn 10 personer, og ellers kr 79,-.

Vi er tilgjengelige for bedrifter med lokasjon i Oslo og Akershus.

Vi ønsker deg velkommen til å finne dine nye favoritter fra vår lunsjmeny!