Lunsj på linje med Lille Persille og Lunsjkollektivet

Lyst på lunsj har tilsvarende filosofi som de anerkjente aktørene Lille Persille og Lunsjkollektivet. Det skal være mulig å lage og levere smaksopplevelser til bedrifter i lunsjpausen.

Lyst på lunsj har i lang tid sett et behov for sunnere og mer variert lunsjtilbud for bedrifter. Vi har et ønske om å kunne være med å skape et mangfold av gode lunsjtilbud for bedriftsmarkedet. Det kreves faktisk næring for å opprettholde energi, fokus og humør. God mat sørger for nettopp dette.

Vi er et konsept av Kreativ Catering. Etter mange år i bransjen har vi tilegnet oss mange faste kundeforhold. For oss handler det ikke om å bli et stort firma, men å tilby nye smaksopplevelser for bedrifter som ønsker det lille ekstra i lunsjpausene.

Levering av lunsj på jobben

På lik linje med gode aktører som Lille Persille og Lunsjkollektivet tilbyr vi et rikelig utvalg av lunsjretter som kan bestilles og leveres på bedriftens lokasjon. Vi er tilgjengelige i Oslo og Akershus.

Slik bestiller du fra vår nettside

For å kunne bestille lunsj hos Lyst på lunsj, trenger vi kun én kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi for dere. 

Ønsker du mer informasjon om vår meny og hvordan vi kan være en tilleggstjeneste for eksempelvis Lille Persille og Lunsjkollektivet, kan du trygt ta kontakt med oss på telefon: 21 53 12 74 eller e-post: celine@lystpalunsj.no