Kantinematen man aldri går lei av

For oss i Lyst på lunsj behøver ikke kantinemat noen fysisk lokasjon. Vi sørger for levering der din bedrift befinner seg. 

Vi har et ønske om å utfordre dagens standard i kategorien kantinemat da vi ser et stadig økende behov for en variert meny bestående av uforglemmelige smaksperler. 

Lyst på lunsj gir dere en enkel, fleksibel og rimelig kantinemat med sunne og varierte kvalitetsretter. Hos oss finner du en fast meny bestående av tradisjonell brødmat og bakverk. Samtidig finner du en rullerende ukemeny med noe som vil falle i smak hos dine kollegaer.

To enkle grep unna variert og spennende kantinemat

1) Registrer firmaet

Registrer firmaet og oppgir leveringsadressen. Du kan velge om alle medarbeidere skal få subsidiert et beløp eller en prosent av lunsjkostnaden, eventuelt på enkelte dager. På neste trinn kan du alternativt bestemme dette per bruker.

2) Inviter kollegaer

Det tar bare noen sekunder å legge til hver medarbeider. Vi trenger kun navn og e-postadresse, så følger vi opp videre i henhold til din bestilling. Dine kollegaer vil motta en personlig invitasjon fra deg som, og deretter kan de enkelt starte bestillingen.

Kantinemat med ferske råvarer

Ferske råvarer er et helt grunnleggende fundament for å kunne gi den kvaliteten som forventes for å kunne skape et hyggelig lunsjmiljø hos dine kollegaer. Myten om at god mat og mette mager gir glad stemning, stemmer på en prikk.

Lyst på lunsj er et prosjekt fra Kreativ Catering. Vi er godt kjent i Oslo og Akershus og er anerkjent for vårt fokus på kvalitet i kombinasjon med kalkulert lekenhet som gjør oss helt spesielle. I vårt daglige arbeid tilfører vi tradisjonelle matretter våre særpreg, hvorfor ikke tilføre kantinematen det lille ekstra?

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan lage en mer variert og spennende kantinemat for din bedrift? 

Du kan trygt ta kontakt på telefon og e-post – Vi tilpasser vår meny så langt vi kan for dine ønsker og behov!