Hva med en spennende kantineløsning?

Er du lei av dagens kantinemat?
Ønsker du en variert meny?

Lyst på lunsj er en alternativ kantineløsning basert på samme premissene for catering – Du bestiller, vi leverer!

Registrer firmaet og oppgir leveringsadressen. Det tar bare noen sekunder å legge til hver medarbeider. Vi trenger kun navn og e-postadresse, så følger vi opp videre i henhold til din bestilling. Dine kollegaer vil motta en personlig invitasjon fra deg som, og deretter kan de enkelt starte bestillingen.

For oss er enhver kantineløsning et godt tiltak for å ta en pust i bakken, samtidig som man kan sosialisere seg. Allikevel kan en variert og spennende meny være det lille ekstra som setter prikken over i’en i arbeidshverdagen for dine kollegaer.

En kantineløsning med ferske matretter

Vi vet at mange forbinder lunsj med brødmat og bakverk. Samtidig er det like mange som setter pris på et varmt måltid, eller kanskje til og med noe nytt. Hos oss finner du alt fra tradisjonelle baguetter, croissanter, salater, men også innbydende varmretter som fried rice med svinekjøtt til kyllingvinger med BBQ-glasur og krydret ris, servert med sesam majones.

Lyst på lunsj er et konsept fra anerkjente Kreativ Catering. Vårt brennende engasjement for mat og smaksopplevelser gjenspeiler seg i våre menyer. Vi garanterer at selv den mest kresne kollegaen finner sin favoritt! 

Vi er tilgjengelige for deg som holder til i Oslo og Akershus.

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med våre smakfulle lunsjretter for bedrifter som ønsker en mer variert kantineløsning i hverdagen!