God, men rask lunsj på jobben

Selv om man skal verdsette lunsj på jobben er det viktig å tenke på tiden. Allikevel trenger ikke en god og rask lunsj gå på bekostning av kvalitet. Dersom du slipper innkjøp, servering og opprydding, rekker du å nyte mange smaksperler.

Våre menyer er spesialisert for bedrifter som ønsker god, men rask lunsj for sine medarbeidere. Velg blant tradisjonell brødmat, salater eller våre anerkjente smaksperler. 

Se nærmere på vår faste meny her

Eller kanskje du ønsker en ny opplevelse?

Alt du finner på våre menyer er laget fra bunnen av med ferske og kortreiste råvarer, nettopp for å skape det nødvendige fundamentet for en god lunsj.

Kun 2 enkle grep unna god og rask lunsj på jobben

Det tar bare et par minutter å registrere firmaet. Vi ber kun om kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter med å legge til navn og e-postadresse, så følger vi opp videre.

Lyst på lunsj er et konsept fra Kreativ Catering, og baserer seg på det vi mener er et økende behov for god og rask lunsj på jobben. Vi vet av erfaring som anerkjente kokker med seire i Norgesmesterskapet i Kokkekunst, at mat skaper både hygge og godt arbeidsmiljø. 

Så hvorfor ikke gjøre flid på dine kollegaer med daglige smaksperler?

Vi er tilgjengelige for deg som holder til i Oslo og Akershus.

Du kan trygt ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan tilberede og levere god lunsj for din bedrift. Vi sørger for å tilpasse vår meny etter dine ønsker!