Et mer fleksibelt alternativ til kantineordning

Vi i Lyst på lunsj har en grunnleggende forståelse av kantineordning, da vi produktive arbeidere trenger næring og energi i løpet av arbeidsdagen. Men helt ærlig, er det ikke lett å bli lei av kantinemat uten rom for forandring?

Hos oss i Lyst på lunsj finner du varierte menyer. Enkelte lunsj-klassikere må stå urørt, men vi har også tilegnet oss en meny hvor vi bytter ut ukentlig. For deg og dine kollegaer betyr dette en kantineordning med variert meny, og hvor du gjerne kan bestemme selv hva du ønsker å spise til lunsj. 

To raske grep for en ny kantineordning på jobben

1) Registrer firmaet

Registrer firmaet og oppgir leveringsadressen. Du kan velge om alle medarbeidere skal få subsidiert et beløp eller en prosent av lunsjkostnaden, eventuelt på enkelte dager. På neste trinn kan du alternativt bestemme dette per bruker.

2) Inviter kollegaer

Det tar bare noen sekunder å legge til hver medarbeider. Vi trenger kun navn og e-postadresse, så følger vi opp videre i henhold til din bestilling. Dine kollegaer vil motta en personlig invitasjon fra deg som, og deretter kan de enkelt starte bestillingen.

Praktisk informasjon 

  • Vi sørger for en variert meny og som endres ukentlig. 
  • Siste frist for å bestille eller endre bestilling er kl.11:00 dagen før levering, og fredag kl 11:00 for levering til mandager. 
  • Vi tilpasser for allergener som: Egg, melk, gluten, peanøtter, nøtter, fisk og skalldyr. 
  • Betaling skjer kostnadsfritt, og etterskuddsvis hver helg ved trekk fra registrert betalingskort som du har lagret på min konto. 
  • Bedriftene angir selv kostnadsfordeling pr. lunsj mellom bedrift og ansatte. Firmaene faktureres sin andel to ganger i måneden, den 15. og siste dag i måneden. 
  • Det er gratis frakt når du bestiller til mer enn 10 personer, og ellers kr 79,-.

Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen og sanker tang langs kysten. I tillegg har vi de beste kontaktene som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.

Vi er tilgjengelig for bedrifter som holder til i Oslo og Akershus!

Vi forstår at det kan være et stort valg å ta arbeidsplassen vekk fra den standardiserte kantineordningen, men når dine ansatte kan velge fra en rikelig og variert meny, vet vi at det kommer til å falle i smak, selv hos de kresne kollegaene!