Enkle, men gode lunsjretter til jobb

Mange tenker at lunsjpausen på jobben er for kort til å nyte de store smaksperlene. Men hva om det finnes en mulighet hvor dere ikke behøver å bruke tid på innkjøp, tilberedning og opprydding? 

Lyst på lunsj består av et erfarent kokketeam med bakgrunn fra anerkjente restauranter i tillegg til seier i Norgesmesterskapet i Kokkekunst. Vi har genuin interesse for mat og gode smaksopplevelser. Dette gjenspeiler seg i vår meny med enkle, men oppgraderte lunsjretter. 

Vi er opptatt av kvalitet, og benytter kun kortreiste ingredienser. 

En godt dekkende meny av både enkle og unike lunsjretter

Vår meny er mildt sagt godt dekkende, nettopp fordi ønskene til lunsj er svært varierende i en bedrift. Hos oss finner du alle kjente klassikere innen brødmat og salater, men også varmretter og rikelige menyer for veganske kollegaer.

Vi blir overrasket dersom våre lunsjretter ikke faller i smak på jobben!

Slik bestiller du våre lunsjretter på jobben

1) Registrer firmaet

Registrer firmaet og oppgir leveringsadressen. Du kan velge om alle medarbeidere skal få subsidiert et beløp eller en prosent av lunsjkostnaden, eventuelt på enkelte dager. På neste trinn kan du alternativt bestemme dette per bruker.

2) Inviter kollegaer

Det tar bare noen sekunder å legge til hver medarbeider. Vi trenger kun navn og e-postadresse, så følger vi opp videre i henhold til din bestilling. Dine kollegaer vil motta en personlig invitasjon fra deg som, og deretter kan de enkelt starte bestillingen.

Vi er tilgjengelig for bedrifter som holder til i Oslo og Akershus! 

Du kan trygt ta kontakt på telefon og e-post for mer informasjon vedrørende våre enkle, men gode lunsjretter!