Enkel lunsj på jobben som skaper hygge og samhold

Verdien av en god lunsj sammen med kollegaer er rett og slett undervurdert. I alle fall dersom din bedrift ønsker å skape et arbeidsmiljø basert på sterkt samhold. 

Et hektisk arbeidsmiljø gir svært få spillerom for å forstå de sosiale verdiene hos kollegaer på jobben. Hvorfor ikke benytte lunsjen til å bli bedre kjent med de du skaper verdiene sammen med?

Lyst på lunsj er et catering-konsept fra Kreativ Catering. Vi har vår erfaring fra anerkjente restauranter, samtidig som vi har vunnet Norgesmesterskapet i Kokkekunst. For oss er lunsj måltidet som kanskje har mest potensial for arbeidsplass. Samhold, forståelse og kjennskap kan lett skapes bare ved hjelp av en enkel lunsj. 

En todelt, men enkel meny

Med tanke på at det finnes mange tradisjonelle alternativer til lunsj, har vi valgt å ha en fast meny, og ukens meny som byttes ut hver uke. For deg som ønsker bakverk og brødmat er vår faste meny det åpenbare alternativet. For deg som ønsker variasjon og kanskje en varmrett, anbefaler vi Ukens meny.

Bestill enkel lunsj på jobben ved 2 enkle grep

1) Registrer firmaet

Registrer firmaet og oppgir leveringsadressen. Du kan velge om alle medarbeidere skal få subsidiert et beløp eller en prosent av lunsjkostnaden, eventuelt på enkelte dager. På neste trinn kan du alternativt bestemme dette per bruker.

2) Inviter kollegaer

Det tar bare noen sekunder å legge til hver medarbeider. Vi trenger kun navn og e-postadresse, så følger vi opp videre i henhold til din bestilling. Dine kollegaer vil motta en personlig invitasjon fra deg som, og deretter kan de enkelt starte bestillingen.

Bli bedre kjent med hvordan vårt lunsj-konsept fungerer her

Enkel lunsj basert på ekte råvarer

Du vil raskt se at vår lunsjmeny er forholdsvis enkel, nettopp fordi lunsj skal være enkelt. En tung lunsj skaper hygge, men ikke et produktivt arbeidsmiljø. Allikevel kan du som kunde være sikker på at vår meny kun benytter seg av kortreiste og ferske råvarer. I praksis vil du få en mettende smaksperle.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan bestille enkel lunsj til jobben? 

Ring oss på telefon 21 53 12 74 for å komme i kontakt med oss. Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett alternativ! 

Vi er tilgjengelig for bedrifter som holder til i Oslo og Akershus!