En variert og sunn bedriftslunsj

Bedriftslunsj er i praksis mer enn bare et måltid, da dette gir medarbeiderne en velfortjent pust i bakken, samtidig som de kan bli bedre kjent med hverandre. Ofte skal det ikke mer til for å knytte tettere samhold. Samtidig vet vi at god mat gjør folk generelt glade.

Lyst på lunsj er et konsept som spesialiserer seg på lunsj til bedrifter som holder til i Oslo og Akershus.

Vårt kokketeam består av anerkjente kokker med en felles passion for gode matopplevelser. Vår meny er fullspekket av smaksperler og baserer seg på ferske råvarer og kokkekunst. Vi er det naturlige valget for bedrifter som ønsker det lille ekstra i lunsjen!

Bedriftslunsj med noe som kan friste enhver medarbeider

Fast meny

På vår faste meny finner du alt fra brødmat, salater og annet bakverk & snacks. Menyen er beregnet på kollegaer som ønsker tradisjonelle lunsjtips.

Ukens meny

Ukens meny er ment for kollegaer som lunsjtips på god mat, og gjerne nye smaksopplevelser. Menyen er rullerende fra uke til uke. 

Ta en nærmere titt på våre menyer, og finn dine nye favoritter – det er jo faktisk lunsj hver eneste arbeidsdag!

Slik bestiller du lunsj til bedrift

For å kunne bestille bedriftslunsj trenger vi kun én kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi for dere. 

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med vårt tilbud for deg som ønsker en bedriftslunsj med det lille ekstra!