En fullverdig lavkarbolunsj-meny på jobb

På vår lavkarbo-meny finner du alt fra friske salater med grønne bladgrønnsaker, sunne proteinkilder og smakfulle dressinger, til spennende lavkarbo wraps fylt med deilige ingredienser. 

Lyst på lunsj har skapt et rikelig utvalg av retter som appellerer til smaksløkene samtidig som de passer inn i en lavkarbo-livsstil. Vi forstår at preferanser varierer, så vår lavkarbo-lunsjmeny byr på et bredt spekter av smaksperler – Velg mellom ulike proteinkilder, friske grønnsaker og smaksrike sauser for å tilpasse din lavkarbo lunsjopplevelse akkurat slik du ønsker!

Gode lavkarbo-alternativer på våre menyer 

Våre menyer er nesten som skapt for deg som ønsker lavkarbo lunsj på jobben. Bli bedre kjent med våre menyer.

Fast meny

På vår faste meny finner du alt fra brødmat, salater og annet bakverk & snacks. Menyen er beregnet på kollegaer som ønsker tradisjonelle lunsjtips.

Ukens meny

Ukens meny er ment for kollegaer som lunsjtips på god mat, og gjerne nye smaksopplevelser. Menyen er rullerende fra uke til uke. 

Slik bestiller du lavkarbo lunsj på jobben

Hos oss kan du enkelt bestille de lavkarbo-rettene du måtte ønske. Vi trenger kun kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi. 

Les mer om hvordan levering av lavkarbo lunsj fungerer i praksis her

Vi er tilgjengelig for bedrifter i Oslo og Akershus!

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt lavkarbo-utvalg, kan du trygt ta kontakt med oss i Lyst på lunsj. Hos oss kommer du i kontakt med dyktige og serviceinnstilte kokker.