Digg lunsj på jobben på 1-2-3

Lunsj er et av de faste måltidene vi har i hverdagen og som er grunnleggende for å holde energien, fokuset og humøret oppe i løpet av arbeidsdagene. Men man skal faktisk aldri undervurdere et godt måltid i fellesskap med kollegaene.

En digg felleslunsj gir ikke bare mette mager, men muligheten for å bli bedre kjent med kollegene på arbeidsplassen. Et godt samhold er alltid viktig for å skape et bærekraftig og suksessfullt arbeidsmiljø.

Lyst på lunsj er et prosjekt fra Kreativ Catering – Norges mest innovative cateringbedrift. Vi er en gjeng brennende matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der hvor du ønsker. Lunsj er for oss et undervurdert måltid, og som virkelig har et sosialt potensial.

To raske og enkle grep som gir digg lunsj på kontoret 

1) Registrer firmaet

Registrer firmaet og oppgir leveringsadressen. Du kan velge om alle medarbeidere skal få subsidiert et beløp eller en prosent av lunsjkostnaden, eventuelt på enkelte dager. På neste trinn kan du alternativt bestemme dette per bruker.

2) Inviter kollegaer

Det tar bare noen sekunder å legge til hver medarbeider. Vi trenger kun navn og e-postadresse, så følger vi opp videre i henhold til din bestilling. Dine kollegaer vil motta en personlig invitasjon fra deg som, og deretter kan de enkelt starte bestillingen.

Praktisk informasjon 

  • Vi sørger for en variert meny og som endres ukentlig. 
  • Siste frist for å bestille eller endre bestilling er kl.11:00 dagen før levering, og fredag kl 11:00 for levering til mandager. 
  • Vi tilpasser for allergener som: Egg, melk, gluten, peanøtter, nøtter, fisk og skalldyr. 
  • Betaling skjer kostnadsfritt, og etterskuddsvis hver helg ved trekk fra registrert betalingskort som du har lagret på min konto. 
  • Bedriftene angir selv kostnadsfordeling pr. lunsj mellom bedrift og ansatte. Firmaene faktureres sin andel to ganger i måneden, den 15. og siste dag i måneden. 
  • Det er gratis frakt når du bestiller til mer enn 10 personer, og ellers kr 79,-.

Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer. Vi henter sopp, bær og ville vekster i skogen og sanker tang langs kysten.

Bli bedre kjent med ukens meny her

Vi er tilgjengelig for bedrifter som holder til i Oslo og Akershus!

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre med vårt digge lunsjtilbud for din bedrift!