Catering av lunsj for bedrifter

Lyst på lunsj er et konsept fra Kreativ Catering. Som cateringfirma har vi i lang tid sett et behov for sunnere og rimeligere alternativer for lunsj i bedriftsmarkedet. Samtidig kan vi ikke nekte for at variasjon alltid har vært et problem i den standardiserte jobbkantinen.

Vår lunsj-catering og meny er ment for bedrifter som ønsker sunn og variert lunsj for sine ansatte, og som aldri sier nei til det lille ekstra.

Kreativ Catering har vunnet Norgesmesterskapet i Kokkekunst, og har en genuin passion for gode matopplevelser.

En smaksperle for enhver smak

På våre menyer vil du som bedrift garantert finne noe for alle dine kollegaer, selv den kresne. Velg mellom tradisjonell brødmat, salater og bakverk til varme retter som garantert vil falle i smak hos kollegaer som elsker nye smaksopplevelser.

Det viktigste med lunsjen er å bli bedre kjent med kollegaer og samtidig ta en velfortjent pust i bakken. God mat sørger for en felles plattform for hygge underveis av arbeidsdagen.

Slik benytter du deg av vår lunsj-catering

Vi trenger kun kontaktperson, organisasjonsnummer og leveringsadresse. Du avslutter bestillingen ved å legge til navn og e-postadresse til dine kollegaer, resten håndterer vi. 

Vi har opparbeidet oss mange trofaste kundeforhold med bedrifter i Oslo og Akershus.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med lunsj-catering? Kontakt oss på telefon: 21 53 12 74 eller e-post: celine@lystpalunsj.no. Vi ønsker å tilpasse vår catering så langt vi kan for deg og din bedrift!