Billig lunsj til mange medarbeidere

Erfaringsmessig er det stor forskjell mellom sunn og usunn lunsj. Men hva om man kunne fikse en sunn og billig lunsj, gjerne til mange?

Hos oss i Lyst på lunsj finner du menyer med rikelig utvalg av passende lunsj for bedrifter som forstår den sosiale verdien av et godt lunsjtilbud for sine medarbeidere.

Lyst på lunsj er et konsept av anerkjente Kreativ Catering. I praksis betyr dette at vi kan forsyne oss av et rikelig utvalg av kortreiste og ferske råvarer. Noe som er helt grunnleggende for å kunne tilføre kjente lunsj-klassikere det lille ekstra.

Samtidig er vi et team bestående av matentusiaster som har vunnet Norgesmesterskapet i Kokkekunst. Noe vi praktiserer i vårt daglige arbeid. For oss er det faktisk mulig å lage billig lunsj til mange av ypperste kvalitet!

Billig lunsj til mange med to enkle grep

1) Registrer firmaet

Registrer firmaet og oppgir leveringsadressen. Du kan velge om alle medarbeidere skal få subsidiert et beløp eller en prosent av lunsjkostnaden, eventuelt på enkelte dager. På neste trinn kan du alternativt bestemme dette 

per bruker.

2) Inviter kollegaer

Det tar bare noen sekunder å legge til hver medarbeider. Vi trenger kun navn og e-postadresse, så følger vi opp videre i henhold til din bestilling. Dine kollegaer vil motta en personlig invitasjon fra deg som, og deretter kan de enkelt starte bestillingen.

Testtilbud for deg med behov for lunsj for 10(+) kollegaer?

Registrer firmaet, legg inn 10 ansatte og la dem bestille en lunsj til en gitt dag. Hvis dere ikke vil fortsette, så spanderer vi måltidet. Hvis dere liker lunsjen, så fortsetter dere som vanlige kunder.

Vi er tilgjengelig for bedrifter som holder til i Oslo og Akershus!

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med våre lunsjretter!